Rauma VGS > Bratt friluftsliv > Godt samhold på tvers av linjer og trinn

Godt samhold på tvers av linjer og trinn

- Jeg gleder meg til å gå på skolen hver dag, sier Tora Melbø Rødstøl.

Tora går i 1. klasse på studiespesialisering med idrett og er glad for at hun valgte å gå på Rauma videregående skole som ikke er så stor.

- Skolen er koselig, liten og oversiktlig. Vi har engasjerte og dyktige lærere som vi blir godt kjent med og som gir oss god oppfølging. På skolen har vi godt læringsmiljø og jeg mener elevene er interessert og engasjert til å lære, forteller Tora.

Samholdet blant elevene er godt på tvers av studielinjer og klassetrinn.

- Jeg har inntrykk av at elevene er inkluderende og at samholdet er godt. Jeg vet ikke om noen tilfeller av mobbing.

I følge Tora er alt det sosiale som skjer på skolen, som turneringer og utedager, gode grunner til å søke seg til Rauma VGS. Sammen med dyktige og engasjerte lærere.

Hun tror den nye linja Bratt Friluftsliv blir et perfekt tilbud for friluftsglade ungdommer.

- Elevene vil få god opplæring av de erfarne lærerne på skolen, og de kommer til å kose seg ute i den fantastiske naturen her. Rauma er et perfekt sted for denne linja, vi har utallige høye, praktfulle fjell som tiltrekker seg erfarne klatrere og skikjørere fra hele verden. Mange fjell og områder er tilrettelagt for bratt aktivitet og i tillegg har vi Norges høyeste innendørs klatrevegg, sier Tora.