Rauma VGS > Logg inn

Logg inn

Både elever, foreldre og ansatte har en rekke digitale ressurser som benyttes i hverdagen. Det enkleste er å bruke den fylkeskommunale elevportalen og den finner du på adressen: http://www.rauma.vgs.no/Rauma-VGS/Forsiden/Elevportal

Nedenfor finner du en liten forklaring på hver enkelt "flis".

elevportal 2017-18

Fravær og vurdering:

Dette er Skolearena og brukes til fravær, karakterer og anmerkninger. Her kan foreldre legge inn fravær ved sykdom eller annet godkjent fravær. Hjelp til opprettelse av foreldretilgang og bruksanvisning, se margen til høyre.

Fronter:

Dette er en LMS (Learning Management System) som benyttes av Møre og Romsdal Fylkeskommune og en rekke andre Fylkeskommuner. Fronter brukes til informasjon, fagstoff, oppgaver og innleveringer.

Office 365:

Elever og ansatte ved videregående skoler i Møre og Romsdal Fylkeskommune har gratis tilgang til Microsoft Office 365. For å logge på, tast feidebrukernavn + @o365.mrvgs.no som brukernavn. Passord er det samme som på Feide.

G-suite:

G-suite er et alternativ til Office 365 og alle elever og ansatte har tilgang. Vi har valgt å bruke Office 365 fremfor G-suite. Brukernavn på G-suite er feidebrukernavn + @gapps.mrvgs.no. Passord er det samme som på Feide.

NDLA:

Nasjonal digital læringsarena (NDLA) er et interfylkeskommunalt samarbeid som tilbyr fritt tilgjengelige åpne digitale læringsressurser for videregående opplæring.

Ordnett:

Ordnett.no er en språk- og ordboktjeneste som gir deg tilgang til en rekke elektroniske ordbøker fra datamaskinen, telefon eller nettbrett. For å få tilgang hjemmefra, bruk Feidepålogging.

Eksamen:

Her finner du informasjon om eksamen. Dette er en lenke til Møre og Romsdal fylkeskommune sine sider.

Elev:

Dette er en lenke til mye informasjon for elever. Lenken leder rett til mrfylke.no sine utdanningssider.

Vil du søke til skolen.

Vigo.no