Undersøkelse i forbindelse med forskningsprosjekt

Elevene på Rauma vgs er bedt om å delta i en undersøkelse fra NTNU som er et forskningsprosjekt psykologifaget der arbeider med.
Det ønskes svar fra ungdommer i alderen 16-19 år, selvfølgelig anonymt og frivillig. Forskningen handler om potensielle risikofaktorer for utvikling av depressive symptomer.

Miljøfyrtårnrapport for 2018

Miljøfyrtårnrapport - Årlig klima- og miljørapport for 2018

Vurdering for læring ved Rauma vgs skoleåret 18-19, 28.11.2018

Skolen har inneværende skoleår hatt et prøveprosjekt, Vurdering uten karakter.

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2018-19

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket. Resultata vil brukast i utviklingsarbeid mellom lærar og undervisningsgrupper, og mellom lærar og avdelingsleiar. Rambøll Management Consulting hjelper fylkeskommunen i design, gjennomføring og rapportering av evalueringa.

Møte med høyrepolitiker Synnes angående Bratt Friluftsliv.

Vi kjemper videre for landslinjen i bratt friluftsliv, og hadde møte 7. august med Stortingspolitiker, Marianne Synnes fra Høyre, som også sitter i Utdannings og forskningskomiteen.
Møtet ble lagt til Tindesenteret, som da kan bli en arena for undervisning i Bratt Friluftsliv. Ordfører, Lars Olav Hustad var også tilstede. Vi opplevde det som et godt og nyttig møte.
Marianne Synnes, sier som de andre stortingspolitikerne vi har hatt møte med, at dette kan absolutt være noe å arbeide for, og at det er et godt tilbud til målgruppen vi mener tilbudet vil favne.

Informasjon om oppmøtetider ved skolestart høsten 2018

Vi har endret litt på oppmøtetider i forholde til slik det har vært de siste årene. Her er de nye oppmøtetidene.

Informasjon om klage på karakterer.

Her finnes mer informasjon om klage på karakterer, både standpunkt og eksamen.

Studiespesialisering med bratt friluftsliv

Da kan det bli landslinje i Bratt Friluftsliv på Rauma vgs fra høsten 2019. Dette er et tilbud for den som liker på være mye ute, bruke naturen og særlig klatring både ute og inne. Samtidig får en studiekompetanse, og er ferdig etter 3 år som vanlig studiespesialisering eller st med idrettsfag.

Undervisningsevaluering 2017/2018 - Informasjon til elever og foresatte.

Det er politisk vedtatt at videregående skoler i Møre og Romsdal skal gjennomføre en undervisningsevaluering i skoleåret 2017/2018.

Tilbudshefte til videregående opplæring 2018/2019

I heftet finner du informasjon om alle undervisningstilbud til våre videregående skoler.