Vurdering for læring ved Rauma vgs skoleåret 18-19, 28.11.2018

Skolen har inneværende skoleår hatt et prøveprosjekt, Vurdering uten karakter.

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2018-19

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket. Resultata vil brukast i utviklingsarbeid mellom lærar og undervisningsgrupper, og mellom lærar og avdelingsleiar. Rambøll Management Consulting hjelper fylkeskommunen i design, gjennomføring og rapportering av evalueringa.

Innkalling til foresattemøte for Vg1 og Vg2

Foresattemøte blir avholdt i kantinen tirsdag 11.9.18 kl 18:00

Foreldre og foresatte er viktige medspillere for skolen, og vi ønsker å etablere kontakt med dere så
tidlig som mulig i skoleåret. Vi håper derfor du/dere har anledning til å delta på foresattemøtet.,

Møte med høyrepolitiker Synnes angående Bratt Friluftsliv.

Vi kjemper videre for landslinjen i bratt friluftsliv, og hadde møte 7. august med Stortingspolitiker, Marianne Synnes fra Høyre, som også sitter i Utdannings og forskningskomiteen.
Møtet ble lagt til Tindesenteret, som da kan bli en arena for undervisning i Bratt Friluftsliv. Ordfører, Lars Olav Hustad var også tilstede. Vi opplevde det som et godt og nyttig møte.
Marianne Synnes, sier som de andre stortingspolitikerne vi har hatt møte med, at dette kan absolutt være noe å arbeide for, og at det er et godt tilbud til målgruppen vi mener tilbudet vil favne.

Informasjon om oppmøtetider ved skolestart høsten 2018

Vi har endret litt på oppmøtetider i forholde til slik det har vært de siste årene. Her er de nye oppmøtetidene.

Informasjon om klage på karakterer.

Her finnes mer informasjon om klage på karakterer, både standpunkt og eksamen.

Studiespesialisering med bratt friluftsliv

Da kan det bli landslinje i Bratt Friluftsliv på Rauma vgs fra høsten 2019. Dette er et tilbud for den som liker på være mye ute, bruke naturen og særlig klatring både ute og inne. Samtidig får en studiekompetanse, og er ferdig etter 3 år som vanlig studiespesialisering eller st med idrettsfag.

Undervisningsevaluering 2017/2018 - Informasjon til elever og foresatte.

Det er politisk vedtatt at videregående skoler i Møre og Romsdal skal gjennomføre en undervisningsevaluering i skoleåret 2017/2018.

Tilbudshefte til videregående opplæring 2018/2019

I heftet finner du informasjon om alle undervisningstilbud til våre videregående skoler.

Nytt telefonnummer på sentralbord

Vi bytter telefonnummer 18.12.17. I forbindelse med at Møre og Romsdal fylkeskommune innfører felles nummerserie får sentralbordet og alle ansatte nye telefonnummer. Vårt nye nummer på sentralbordet blir 71 28 36 00 og er allerede operativt.