Midlertidig unntak fra dokumentasjonskravet ved fravær av helsemessige grunner

Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet.

Bakgrunnen for dette er at helsepersonell må prioritere annet arbeid, blant annet med koronaviruset. Helsedirektoratet har bedt om at elever ikke oppsøker fastlegen for å få dokumentasjon på fravær av helsemessige grunner.

LITT OM OSS, en liten skole innerst i en fjord omgitt av vakker natur!

På Rauma vgs har vi lærere som på mange måter veileder elevene – hver dag. Både personlig og faglig. Relasjonen mellom læreren og eleven er viktig for oss. Skoleforskningen viser også at dette er en viktig faktor for læring.
Den seneste undersøkelsen på skolen, om undervisningen, ga gode resultater på nettopp dette.

Godt samhold på tvers av linjer og trinn

- Jeg gleder meg til å gå på skolen hver dag, sier Tora Melbø Rødstøl.

Et fantastisk sted for friluftsinteresserte ungdommer

- De som velger Bratt Friluftsliv på Rauma VGS, kommer til et sted med utallige muligheter for turer og aktiviteter. Både i skoletida og på fritida, sier lærer Iselin Hansen Tokle.

Undervisningselvalueringen 2019

Vi er nå i gang med Undervisningsevalueringen 2019. I den forbindelse har vi et informasjonsskriv til foresatte og elever.

Informasjonsskriv om Undervisningsevalueringen 2019

- Vi skal være mye ute og mye på tur!

Den nye landslinja i bratt friluftsliv ved Rauma Videregående Skole er en unik mulighet til å kombinere et aktivt friluftsliv og samtidig få generell studiekompetanse.

Elevundersøkelsen 2019

Vi går nå i gang med å gjennomføre Elevundersøkelsen 2019. Dette er en undersøkelse som er obligatorisk for alle videregående skoler.

Vår lokale venteliste

Dersom vi har ledig kapasitet etter at ordinært inntak er ferdig, kan vi åpne for inntak fra vår lokale venteliste.

Klikk på lenken for å komme til vår lokale venteliste

NB! Skjemaet skal KUN brukes til vår lokale venteliste, og erstatter IKKE ordinær Vigo-søknad. Personer på lokal venteliste vil komme sist i køen for å få skoleplass.

Vanligvis vil vi ikke kunne ta inn fra lokal venteliste før uke 33/34.

Klage på standpunktkarakter

Dersom du som elev mener at du har grunn til å klage på standpunktkarakteren, har du full anledning til det. Nedenfor finner du lenker til veiledning og til skjema for å klage.