Økologi i fjæra

Mandag 5. september var 1SS1, 1ST1 og 1ST2 på tur til Kammen for å
studere livet i fjæra som en del av økologiundervisningen i naturfag.

Tur til Blåhammarhola

På aktivitetsdagen gikk en gruppe opp til Blåhammarhola.

Valgresultatet er klart

Tirsdag 6. september ble det avholdt skolevalg på Rauma vgs.

Ledig stilling som rektor ved Rauma videregående skole - søknadsfrist 22. sept 2011.

Har du lyst på ein spennande og utfordrande leiarjobb på Åndalsnes?
Det er 45 tilsette ved skolen og om lag 250 elevplassar. Skolen har følgjande utdanningsprogram: Studiespesialisering, Elektrofag, Helse- og sosialfag, Restaurant- og matfag, Teknikk- og industriell produksjon, Service og samferdsel TAF, samt påbygging. Skolen har både tradisjonell undervisning og opplæring i lokale bedrifter.
100% fast stilling med tiltrede så snart som råd.
Klikk "Les meir" for å finne link til full utlysningstekst.

Elevrådet er på plass

Det nye elevrådet var i dag samlet og valgte nytt styre.

TAF - logistikk og transport ved RVS er i gang!

Før første dag i arbeidslivet var det møte mellom elever og bedrifter. "Speed-date" ble gjennomført og det summet godt rundt bordene. En fin måte å bli kjent med hverandre på!
7 godt kvalifiserte elever er tatt inn på skolen sitt TAF-tilbud innen logistikk og transport.

Valgtorg

Fredag 26. august var det valgtorg på RVS.

Aktivitetsdag torsdag 25. august

Sist torsdag deltok alle elever og lærere på den årlige aktivitetsdagen

Velkommen til nytt skoleår.

Vi ønsker elever og lærere velkommen til nytt skoleår. Oppmøte er i Rauma Kulturhus 18. august 2011 klokka 10:00.

PC-ordning skoleåret 2011/2012 for elever i videregående skole

Elevene på de videregående skolene (fylkeskommunale) er pålagt å ha bærbar PC til bruk i undervisningen.
Elevene som starter på første året (vg1) har en valgfri ordning for å skaffe seg PC:
En bærbar PC som vert utlevert til eleven ved skolestart*
Et engangstilskudd for kjøp eller bruk av eigen PC*
*Ordningen gjelder bare elever på Vg1-trinnet ved Møre og Romsdal fylkeskommune sine videregående skoler. Ordningen gjelder ikke for elever som har fått PC eller tilskudd fra fylket tidligere.