Avslutningsarrangement for avgangselever.

Mandag 20. juni 2011 ble det arrangert avslutning for avgangselever i Rauma Kulturhus. I tillegg til utdeling av avgangsbevis, var det et variert program med forskjellige aktører og til og med en urpremiere. Foreldre/foresatte, søsken og avgangselever utgjorde ca 200 personer som fikk servert fingermat som var laget av Vg1 Restaurant og matfag ved skolen.

Idrettsdag på Øran

Fredag 17. juni 2011 ble det arrangert idrettsdag for alle elever ved skolen. Programmet var variert med aktiviteter som felles oppvarming, slåball, basket, fotball, frisbee, motbakkeløp og stafett. Det ble servert grillede pølser og is etter at aktivitetene var avsluttet. Klikk "Les meir" og se bilder fra noen av aktivitetene.

Åpning av Åndalsnes Stasjonspark

I forbindelse med åpningen av Åndalsnes Stasjonspark så stilte restaurant og matfaglinjen ved RVS med mat og drikke. Menyen var avtalt på forhånd med oppdragsgiver NSB og Jernbaneverket.

Jazzkonsert på Rauma videregående skole

Jazzgruppen "Magnus brukar øyre" kom for å holde konsert tirsdag 26.4.2011. Dette er elever ved Trøndertun Folkehøgskole som har en turne som ledd i et prosjekt. Grunnen til at Rauma videregående skole fikk besøk av akkurat disse, er nok fordi trommeslageren heter Mangnus Eide og er tidligere elev ved skolen.

Påbygging på skitur

3PB brukte en ikke timeplanfestet ettermiddag på skitur i Isfjorden onsdag 13. april 2011. Godt humør og flott vær! Et par bilder kan beskues om du klikker les mer.

Helsefag på skoletur til Oslo

Helsefagarbeiderelevene ved RVS dro til Oslo den 10.april. Hensikten med turen var å få et innblikk i annet helse- og sosialarbeid.

Breddeidrett på topptur.

Breddeidrett på topptur onsdag 30. mars 2011, destinasjon Smørbottentind i Skorgedalen.
Fantastisk vær og fine snøforhold. Alle var storfornøyde med dagen!
Se bilder fra turen ved å klikke på "Les meir"

10 elever fra 2ST på utveksling i Hildburghausen i Thüringen

Det er nå gått 3 dager siden vi ankom vår utvekslingsskole i Tyskland - gjenbesøk for deres besøk hos oss i september i fjor. Hildburghausen er en liten by i Thüringen på grensen til Bayern. Prosjektet som elevene skal jobbe med, er blant annet å se på forskjeller i bruken av digitale hjelpemidler i undervisningen i tillegg til tysk språk og kultur. Elevene bor hjemme hos sine tyske utvekslingselever.

QUIZ

Vi arrangerer QUIZ kveld på skolen onsdag 16. mars 18.00 for elever og ansatte. Meld deg på hos kontaktlærer. Premier og noe å bite i!

Vedleggsskjema for TAF

Elever som skal søle TAF Service og samferdsel/ Transport og logistikk, må fylle ut vedleggsskjema. Skjemaet sendes til skolen: Rauma videregående skole, postboks 173, 6301 Åndalsnes