Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Rauma VGS > Nyheter

Tradisjonell juleavslutning med mange artige innslag.

Juleferien har nå startet for elevene ved Rauma videregående skole. Juleavslutningen, som ble avholdt som en kveldsøkt, inneholdt tale, sang, sketsjer og utdeling av forskjellige utmerkelser for prestasjoner siden skolestart i august.

Les meir

Raumarussen til topps i Showbiz, Rauma.

Gratulerer med seieren!!! Russen ved Rauma videregående skole var i høst modig nok til å stille opp i Showbiz Rauma. Veronica, Jørgen og Karina feide all motstand til side og gikk til topps i finalen. Klikk les mer og du vil finne linker til oppslag i de lokale storavisene.

Les meir

Videosamtale med tyske elever

Våre elever som er med i utvekslingen med Tyskland har hatt den første videosamtalen over Skype med Hildburghausen. Rent tekninsk fungerte det alt fint, men å bruke Skype med en gruppe mennesker i hver ende har sine utfordringer.

Les meir

Åpen skole ved Rauma videregående skole.

Åpen skole i kveld tirsdag 30. nov 2010, 18.00 - 20.00. Alle elever og lærere er tilstede i alle klasserom og har ulike fag og aktiviteter. Alle er hjertelig velkommen innom!

Les meir

"Sjampis" og rød løper

I forbindelse med lanseringen av Rauma videregående skole sin nye rekrutteringsfilm, ble det invitert til filmpremiere med rød løper og "boblevann" av den edruelige sorten.

Les meir

Filmpremiere i neste uke

I neste uke går årets første filmpremiere av stabelen på Rauma vgs. Singelstad Media har laget en film om skolen på oppdrag fra oss. Vi kommer nærmere tilbake med tid og sted. Det blir "sjampanje", rød løper og stort presseoppbud!!!!

Les meir

Sigmund L. Hansen går over i pensjonistenes rekker.

1. november 2010 gikk Sigmund L. Hansen av med pensjon etter 32 års tjenest ved Rauma videregående skole. Hans virke som lærer og avdelingsleder ved skolen har satt spor etter seg, ikke bare ved skolen, men i bransjen forøvrig.

Les meir

Besøket fra Thüringen i Tyskland har vært vellykket så lang

Takket være det fine været denne uken, så ha besøket fra Tyskland gått etter planen. Mange utflukter og aktivitet i tillegg til faglig arbeid har gjort besøket variert for alle parter.

Les meir

Ledige undervisningsstillinger

100% stilling som faglærer i kokkefaget
87% vikariat som faglærer i kroppsøving

Les meir

Foreldremøte for Vg2 tirsdag 14.09.10 kl 18:00

Det blir arrangert foreldremøte for Vg2 i skolens auditorium. Innkallingsbrev er sendt ut til alle berørte foreldre/foresatte.

Les meir