Foreldremøte for alle programfag på Vg1

Det blir arrangert foreldremøte for alle programfag på Vg1 tirsdag 7. september 2010 kl 18:00. Det vil bli sendt ut innkallingsbrev til alle berørte foreldre/foresatte.

Viktig melding fra Statens lånekasse.

På grunn av pågang fra elever som ikke får søkt om lån, har Lånekassen valgt å åpne for søknader fra alle Vigo-elever fredag fra 13.08.2010

Videregående opplæring for voksne - generell studiekompetanse

Voksne som har fullført grunnskolen eller tilsvarende, men som ikke har fullført videregående opplæring, har rett til videregående opplæring fra og med det året de fyller 25 år.

PC-ordning til nye elever.

Her er en orientering om pc-ordningen for nye elever for skoleåret 2010/2011.

Søk om utstyrsstipend – alle med ungdomsrett får!

Alle elever med ungdomsrett i videregående opplæring får utstyrsstipend, uansett hvor mye foreldrene tjener. Størrelsen på stipendet avhenger av utdanningsprogram (fra 870 til 2800 kr. for skoleåret 2010/2011) Husk at du må søke for å få stipendet.

Nå er det ferie!!

Men alle ønskes hjertelig velkommen til skolestart!

Tradisjonell avslutning på skoleåret.

Skoleåret 2009/2010 ble avsluttet med aktivitetsdag på Setnesmoen der elevene gikk gjennom en løype med spørsmål og aktiviteter. Alt var del i en konkurranse mellom lag på mellom 3 - 5 elever.

Høytidelig avslutning i kulturhuset for avgangselevene.

Onsdag den 16. juni var det avslutning i Rauma kulturhus med inviterte gjester, foresatte og søsken som publikum.

Interessant foredrag om Afrikaturen.

Solbjørg Skiri holdt fredag et flott foredrag for 2ST om turen til Afrika i forbindelse med Prosjekt Z.

Asiatisk mat på Restaurant- og matfag.

Vg1 Restaurant og matfag har hatt asiatisk mat som tema. Les mer om hva 1RM har opplevd.