Et lærerikt kirkebesøk

Lurer du på når den røde stolaen brukes, eller hvorfor mange kirker er oktogonale (åttekantede)? Det gjorde kanskje elevene i 3ST også, før de besøkte prost Lars Slettebø i Grytten kirke.

Energidagen 06.01.10

Onsdag 6. januar var elektro-elevene invitert til å være med på et seminar i samarbeid med Aak og Rauma Energi.

Tradisjonell juleavslutning.

Elever og ansatte ved skolen deltok i den tradisjonelle juleavslutningen ved Rauma videregående skole. Det ble servert gratis mat og drikke før programmet startet.

Julebord.

Mandag 21. desember inviterte russen med seg lærerne på julebord i skolens restaurant..

”Det lille ekstra UB” på Bondens marked

Ungdomsbedriften Det lille ekstra, elever ved VG 2 Kokk/servitør, deltok med sine hjemmelagede produkter på Bondens marked på Åndalsnes, lørdag den 12. desember.

Åpen dag på Rauma videregående skole

Tirsdag 1. desember 2009 fra kl 18 – 20 arrangerte vi Åpen dag for alle 10. klassinger i kommunen. Skolen var også åpen for andre interesserte. Vi kjørte vanlig undervisning i enkelte fag, men hadde også konkurranser og praktiske aktiviteter i andre.

Det Lille Ekstra UB inviterte til lunch

Ungdomsbedriften Det Lille Ekstra UB inviterte torsdag 26. november 2009 til lunch i skolens restaurant. 24 gjester hadde bestilt bord og spiste en gourmetlunch til en hyggelig pris. Leder i Nordveggen A/S, Arnt Øyvind Siem var en av de inviterte som hadde tatt turen innom.

Vi er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Rauma videregående skole ble i høst sertifisert som Miljøfyrtårn. 1. oktober 2009 fikk vi beviset for dette i form av Miljøfyrtårn sertifikat som ble overlevert av ordfører i Rauma, Torbjørn Rødstøl. På bildet ser vi Torbjørn Rødstøl, rektor Trygve Brunvoll, assisterende rektor Eva Leergaard og representanter fra elevrådet.

Skolevalg 2009 - Valgresultat

Skolevalget for 2009 er nå gjennomført. Resultatet viser et klart borgerlig flertall.