VG1 TP på brannøvelse

VG1 TP var 10/6-09 på besøk hos Åndalsnes brannstasjon for trening i brannslokking av væskebrann.
Brannsjefen i Rauma kommune tok i mot oss og ga oss en times brannteori, før vi var ut og fikk prøve å slukke væskebrann ved hjelp av pulver og vann.

Utdanningsutvalget på besøk.

Utdanningsutvalget i Møre og Romsdal fylke avholdt 14.05.09 sitt ordinære møte på Åndalsnes. Rauma videregående skole var i den forbindelse vertskap og serverte en 3 retters meny.

Realfagsekskursjon til NTNU

Rett før påske gikk årets realfagsekskursjon til Trondheim. Denne gangen besøkte vi både Høgskolen i Sør Trøndelag (tidl. Ingeniørhøgskolen) og NTNU (tidl. NTH).

"Verdens beste kjøttsuppe"

På oppdrag tilberedte og serverte Vg1 resturant- og matfag kjøttsuppe, rundstykker og saft til 1. - 7. klasse på Isfjorden barneskole. Det var etter den årlige joggedagen at det var stelt istand et stort fellesmåltid med 180 barn og voksne. "Verdens beste kjøttsuppe” var iallefall dommen fra en gjeng med 3. klassinger.

Fransk aften

Våre franske besøkende sto fredag kveld for en helaften for ca 70 inviterte gjester ved Rauma videregående skole. Alt fra komponering av meny, tilberedning, servering og pynting ble foretatt av elevene fra Frankrike.

Besøk fra frankrike fikk "Smaken av Norge"

Våre besøkende fra Frankrike er nå ankommet og er i gang med et rikholdig program. Programmet har variert fra fisking i fjorden, tur (nesten) på Aksla, besøk på Akvariet i Ålesund og leirskole på Bjørnsund.

Temadag i spesialkostens tegn

Teori i praksis – klasseromsundervisning omdannet til spiselig produkt.

FylkesUKM i Rauma

Kniv og Gaffel UB sto for bespisning av 400 deltakere på FylkesUKM sist helg. Dette året var arrangementet lagt til Rauma Kulturhus på Åndalsnes. Mellom 150 og 200 deltakere overnattet på Rauma videregående skole under arrangementet.

Vårkveld på Næs

Diplom til deltakere i Abelkonkurransen.

3 av våre elever som deltok i Abelkonkurransen's 1. runde gjorde det så godt at de fortjente diplom. Diplomet ble i ettermiddag overrakt under en enkel sermoni i kantinen. Det ble servert kake til alle som har deltatt i Abelkonkurransen og Kjemiolympiaden fra Rauma videregående skole.