Utveksling med Lycèe Heléne Boucher i Le Mans, Frankrike

En liten oppsummering av Vg 2 KS utvekslingsperiode i februar - mars

Praktisk eksamen for Vg2 Matfag

Vg2 Matfag gjennomførte 9. juni praktisk eksamen for første gang. Det var spente elever som møtte opp kl. 09:00.

1ST på ekskursjon til Brøstdalen.

Tirsdag 3. juni reiste heile 1ST med buss mot Brøstdalen for å sjå på og lære om naturen og geologiske fenomen rundt oss.

Vg 2 Restaurant- og matfag på tur.

Vg2 Restaurant- og matfag var tidligere i vår på tur til Litauen. Klikk les mer for å se noen bilder fra turen.

Geofagelever på ekskursjon til Folldalen

29. mai vendte vi ryggen til RVS og nesa østover mot Folldalen og ymse geologiske stoppesteder på veien. Vi skulle på tur, for å kunne se med egne øyne alle fenomenene vi har lest om opp gjennom året i Geo X.

Rauma videregående skole har gjennomført IKT-basert eksamen.

I løpet av de siste ukene har Rauma videregående skole gjennomført 5 dager med IKT-basert eksamen. Ca 120 kandidater (mange elever har vært kandidat flere ganger) har vært i gjennom dette og har uttrykt tilfredshet med opplegget. Rauma videregående skole er 1 av 5 videregående skoler i Møre og Romsdal fylke som har gjennomført eksamen på denne måten.

Bedriftsbesøk på Misund Bruk AS

Etter invitasjon reiste VG1 TIP på bedriftsbesøk til Misund Bruk AS. Misund Bruk AS er et firma som har spesialisert seg på trykk tanker for oljeindustrien, og rekrutterer fra vårt fagområde. Vi ble godt mottatt av Askjell Tangen og Produksjonsjef Ottar Håvik som informerte om bedriftens historie og visjoner.

Ressurs RVS arrangerer avslutningsfest

3. år allmennfag, 2. år og 3. år yrkesfag inviteres til avslutningsfest på Rauma videregående skole. Festlighetene finner sted på Rauma Kulturhus siste skoledag, torsdag 19. juni kl 19.00. Det vil være servering fra Rauma VGS eget kjøkken, flotte taler og overrekkelser. Underholdning ved Tommy og Raymond.

Ny rektor har startet sitt virke.

Vår nye rektor Trygve Brunvoll har startet i stillingen som rektor ved Rauma videregående skole. Han kommer fra en stilling i oppvekstetaten i Midsund kommune, og er bosatt i Molde.
Han får en "flying" start på virke som rektor. Allerede i uke 16 går ferden til Brüssel sammen med andre rektorer i fylket.
Vi ønsker han velkommen og håper at han vil trives ved Rauma videregående skole.

Fransk aften på Rauma videregående skole.

Våre besøkende elever fra Frankrike og Litauen sørget for en smakfull aften. Det ble servert 8 retter totalt, hvor en av rettene var fra Litauen. Menyen var veldig variert med østers, mandarinsorbet, indrefilet, geitost og kake. Klikk videre i artikkelen for å se bilder av de aller fleste rettene.