Brage gikk videre til finalen i Abelkonkurransen som den eneste fra Møre og Romsdal!

Brage Sæth kom på 12. plass etter 2. runde, og går videre til finalen som avholdes i Trondheim 12. og 13. mars.

Vellykket opphold i Le Mans.

Elever og lærere er tilbake etter et vellykket opphold i Le Mans.

Kantineshow

For første gang ble det holdt kantineshow på skolen vår. Det var 2ST som hadde fått i stand og ledet mesteparten av showet som varte i ca 25 minutter. Programmet for showet strakte seg fra progresiv rock til diktlesning.

Elever fra KS vel framme i Frankrike.

Elever og lærere er inne i en aktiv periode på Lycée Profesionnel Hélène Boucher i Le Mans.

Eksamen for privatistar våren 2009

I perioden 1. – 15. januar vert det opna for oppmelding for privatistar i ulike fag i vidaregåande skole og teknisk fagskole. Teoriprøver for lærlingar og praksiskandidatar må og oppmeldast i same perioden. Oppmeldinga skjer no berre på internett på nettadresse: www.privatistweb.no

Besøk fra Horten videregående skole

Rauma videregående skole hodde denne uken besøk fra Horten videregående skole. Anledningen for besøket var at de skulle orientere om hvordan de implementerer elevmedvirkning inn i organisasjonen.

En ny hverdag.

Torsdag 27. november 2008 startet en ny tidregning ved Rauma videregående skole. Vi fikk da satt i drift ny linje inn til skolen. Vi har nå sannsynligvis Raumas raskeste internettlinje på 100 Mb/s.

Stort oppmøte på Åpen Dag.

Onsdag kveld arrangerte Rauma vgs Åpen Dag.

Åpen dag.

Onsdag 19. november kl. 18.00 - 20.00 er det åpen dag på Rauma vgs.

Lyst til å begynne med fekting?

Kurs arrangeres på Åndalsnes.