En aktiv medspiller på Lysfesten.

Mange elever fra Rauma videregående skole bidro, sammen med andre aktører, til at Lysfesten i Rauma Kulturhus ble vellykket. Hele arrangementet var et samarbeid mellom Rauma videregående skole, ungdomsskolene i Rauma, Frelsesarmeen og Nordveggen as. I tillegg deltok Rauma Gospelkor og teatergruppa Spor.

God oppslutning på åpen dag ved Rauma videregående skole

Ca 200 personer tok turen innom Rauma videregående skole på åpen dag. Av dette var i underkant av halvparten 10. klassinger fra undomskolene i kommunen.

Åpen dag ved Rauma videregående skole tirsdag 4. desember 2007

Det blir arrangert åpen dag for potensielle elever, foreldre og andre interesserte. Vi starter kl 1800 og holder det gående til kl 2100.

OILSIM 2007

I to dager konkurrerte 8 elever fordelt på to "oljeselskap"(lag) om å bli de beste oljeborerne i fylket. Oljeleteingen foregikk online på data i et lærerikt og krevende dataspill. Selv om lagene ikke gikk videre til landsfinalen, synes elevene at dette var en artig, alternativ måte å lære geologi og økonomi på.

Internasjonal dag

19. oktober var det Internasjonal Dag på RVS. Dette er ein dag som blir arrangert i samband med Operasjon Dagsverk (OD).

Bakeraspiranter fra Åfarnes

I forbindelse med foreldrestyrt skole på Åfarnes barne- og undomsskole, tok 4. og 5. klasse turen til Rauma videregående skole. Bakeriet ble invadert og bakervarer i alle størrelser og fasonger ble flittig produsert. Vi håper dagen gav mersmak og håper at vi ser noen av elevene her hos oss om 5-6 år.

VG 2 kokk/servitør starter ungdomsbedrift

Ungdomsbedriften «Matbua» ble formelt igangsatt på stiftelsesmøte fredag 28.09.07.
Dette blir den første ungdomsbedriften på RVS som bruker Ungt Entreprenørskap som metode og som registreres i Brønnøysund.(mer om metoden kan du finne på www.ue.no)
Bildet er fra stiftelsesmøte 28.09

"Leva livet" på Bjorli.

Arrangemenetet på Bjorli Appartment Hotell var i forbindelse med "Leva livet". Prosjektet "Leva livet" skal formidle gode eksempler på assistanse til personer med utviklingshemming, i deres hjem og fritid.

Møte med foresatte for elever på VG1

Vi minner om møte med foresatte for elever på VG1 tirsdag 11/9-07 kl 18. Viser til utsendt brev med agenda.

Vi er i gang....

Ca 200 elever møtte i dag kl 10 til nytt skoleår. Alle elever ble fordelt på respektive basisgrupper og klasserom. Mange elever på vg1 var sikkert spente på hva de går til.