Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Rauma VGS > Nyheter

Et fantastisk sted for friluftsinteresserte ungdommer

- De som velger Bratt Friluftsliv på Rauma VGS, kommer til et sted med utallige muligheter for turer og aktiviteter. Både i skoletida og på fritida, sier lærer Iselin Hansen Tokle.

Les meir

Undervisningselvalueringen 2019

Vi er nå i gang med Undervisningsevalueringen 2019. I den forbindelse har vi et informasjonsskriv til foresatte og elever.

Informasjonsskriv om Undervisningsevalueringen 2019

Les meir

- Vi skal være mye ute og mye på tur!

Den nye landslinja i bratt friluftsliv ved Rauma Videregående Skole er en unik mulighet til å kombinere et aktivt friluftsliv og samtidig få generell studiekompetanse.

Les meir

Elevundersøkelsen 2019

Vi går nå i gang med å gjennomføre Elevundersøkelsen 2019. Dette er en undersøkelse som er obligatorisk for alle videregående skoler.

Les meir

Vår lokale venteliste

Dersom vi har ledig kapasitet etter at ordinært inntak er ferdig, kan vi åpne for inntak fra vår lokale venteliste. 

Klikk på lenken for å komme til vår lokale venteliste

NB! Skjemaet skal KUN brukes til vår lokale venteliste, og erstatter IKKE ordinær Vigo-søknad. Personer på lokal venteliste vil komme sist i køen for å få skoleplass.

Vanligvis vil vi ikke kunne ta inn fra lokal venteliste før uke 33/34.

Les meir

Klage på standpunktkarakter

Dersom du som elev mener at du har grunn til å klage på standpunktkarakteren, har du full anledning til det. Nedenfor finner du lenker til veiledning og til skjema for å klage.

Les meir

Viktig informasjon i forbindelse med inntak til videregående opplæring skoleåret 2019/2020.

Viktig informasjon i forbindelse med inntak til videregående opplæring skoleåret 2019/2020.

I år blir det ikke sendt ut svarkort og purrekort etter 1. inntaket slik som vi tidligere har gjort. Dette betyr at søkerne vil få melding på sms og e-post fra oss ca. 5. juli når inntaket er klart med melding om å logge på vigo.no for å registrere svar innen fristen 12. juli.

De søkerne som ikke svarer på tilbud om skoleplass og-/eller ventelisteplass innen fristen 12. juli vil miste tilbud om plass og-/eller ventelisteplass.

Les meir

Miljøfyrtårnrapport for 2018

Miljøfyrtårnrapport - Årlig klima- og miljørapport for 2018

Les meir

Vurdering for læring ved Rauma vgs skoleåret 18-19, 28.11.2018

Skolen har inneværende skoleår hatt et prøveprosjekt, Vurdering uten karakter.

Les meir

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2018-19

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket. Resultata vil brukast i utviklingsarbeid mellom lærar og undervisningsgrupper, og mellom lærar og avdelingsleiar. Rambøll Management Consulting hjelper fylkeskommunen i design, gjennomføring og rapportering av evalueringa.

Les meir