Velkommen til nytt skoleår.

Vi ønsker alle elever velkommen til nytt skoleår ved Rauma videregående skole. Skolen starter 20. august kl. 10.00. Skulle det være umulig for deg å møte fram til dette tidspunktet, må du gi beskjed snarest. Hvis ikke det skjer, kan plassen din gå til andre elever. Klikk på "les mer" for å se informasjonsfolder som er blitt sendt ut til alle elever.

Åpningstider i sommer

Her er våre åpningstider ved kontoret ved skolen i sommer. Åpningstidene gjelder mandag til fredag.
Uke 28 kl 10 - 14
Uke 29 kl 10 - 14
Uke 30 stengt
Uke 31 kl 10 - 14
Uke 32 normalåpningstid
Skolestart for elevene er mandag 20. august kl 10:00
Mer informasjon vedrørende skolestart blir sendt ut til elevene i uke 32/33.
God sommer!

Boklister for skoleåret 2007/2008

Vi har startet jobben med å lage boklister for neste skoleår. Disse ligger nå ute og kan nås ved å klikke på "Bokliste" i menyen til venstre. Vi vil presisere at boklistene er foreløpige og at endringer kan komme.

Skal du skal begynne i Vg2 til høsten? Søk stipend nå!!!!!

Skal du skal begynne i Vg2 til høsten? Da kan du søke om det nye utstyrsstipendet så snart du har opptak. Stipendet får du uansett hvor mye foreldrene dine tjener. Jo raskere du søker, jo tidligere får du pengene dine. Søknadsblankett A får du på skolen.

Blåtur 2007 - med kruttrøyk og rømmegrøt.

Nesten alle ansatte ved Rauma videregående skole var med på blåturen som gikk av stabelen tirsdag 19/6-07. Det ble en innholdsrik dag takket være HV på Setnesmoen og god mat på Remmem gård. På bildet ser vi "staute pedagoger" skyte med MP5.

Rapport fra våre utvekslingsturer.

Rauma videregående skole forsøker hvert år å få til 2 utvekslingsturer til utlandet. En gruppe reiste til Vilnius i Litauen og en annen gruppe reiste til Le Mans i Frankrike.

Natursti og grillmat - en naturlig avslutning på skoleåret ved Rauma videregående skole.

Tradisjonen tro ble det natursti og grillmat på elevene ved Rauma videregående skole. Elevene måtte gå en runde på Setnesmoen og det falt ikke helt naturlig for alle. Noen mishagsytringer kunne høres. Naturstien ble vunnet av en gruppe fra 3AF.
Lærere og elever ved Restaurant og matfag sørget for en kulinarisk opplevelse for alle tilstedeværende.På bilde ser vi disiplinerte elever i grillmatkø hvor Hanne er den som får servering.

Fagprøver for kokk og servitør

Fagprøver for kokk og servitør foregår på Rauma videregående skole i disse tider. Det er tilsammen 23 kandidater som skal opp til prøve i denne omgang. På bildet ser vi to av kandidatene i full sving på kjøkkenet.

Klasse 2BU1 fra Rauma videregående skole besøkte Tøndergård skole

Klasse 2BU1 besøkte Tøndergård skole 31.05.2007. De har skrevet en rapport fra besøket.

Hjelpepleierne på ekskursjon til Hjelset Psykiatrisk sjukehus

Elevene på 2HJ var den 7. mai på ekskursjon til Hjelset psykiatriske sykehus. Hovedformålet med ekskursjonen var å se hvordan det er på et psykiatrisk sykehus.