Fagprøver for kokk og servitør

Fagprøver for kokk og servitør foregår på Rauma videregående skole i disse tider. Det er tilsammen 23 kandidater som skal opp til prøve i denne omgang. På bildet ser vi to av kandidatene i full sving på kjøkkenet.

Klasse 2BU1 fra Rauma videregående skole besøkte Tøndergård skole

Klasse 2BU1 besøkte Tøndergård skole 31.05.2007. De har skrevet en rapport fra besøket.

Hjelpepleierne på ekskursjon til Hjelset Psykiatrisk sjukehus

Elevene på 2HJ var den 7. mai på ekskursjon til Hjelset psykiatriske sykehus. Hovedformålet med ekskursjonen var å se hvordan det er på et psykiatrisk sykehus.

Vellykket aktivitetsdag for skoleelevene ved Isfjorden skole.

I forbindelse med prosjektet ”Fysisk aktivitet og måltider i skolen” har Rauma videregående skole og Isfjorden skole samarbeidet. Dette har artet seg på den måten at elever fra Restaurant og matfag har hjulpet 5. klassingene ved Isfjorden skole.

5. klasse ved Isfjorden barneskole på besøk.

En gruppe fra 5. klasse er i dag på besøk i forbindelse med aktivitetsdagen de skal ha i morgen. Gruppen som beskøker oss er ansvarlig for varmmat og synes det er helt topp og få hjelp av Rauma videregående skole til kjevling av pizzadeig. På bildet ser vi elevene som selv betjener kjevlemaskinen.

Foredrag om Digital kompetanse

Universitetslektor Kristin Helen Andersen fra NTNU holdt tirsdag 24/4-07 foredrag for skolens ansatte. Tema for foredraget var Digital kompetanse.

Brage Sæth til topp i Albert konkurransen

Brage Sæth i 1ST3 har i helga gått helt til topp i Albert konkurransen. Den nettbaserte konkurransen i matematikk, Albert, arrangeres av Realfagskolen, og alle elever i 1. klasse på videregående var invitert til å delta. Brage var en av 50 nasjonale finalister etter flere innledende runder. I finalen fikk 8 personer alt rett på oppgavene, deriblant Brage. Han var også heldig og vant loddtrekningen om 1 av de to PC'ene. Vi gratulerer så mye med flott innsats!

Brev fra Thea Brevik i Frankrike.

Thea Brevik er opprinnelig fra Isfjorden. Hun er elev ved almennfaglig studieretning ved Rauma videregående skole, men oppholder seg dette året i Frankrike. Vi oppfordret henne til å skrive en skildring fra livet i Frankrike. Hun var sporty og tok utfordringen.

En fantastisk fransk aften.

Fredag 13. april ble det arrangert fransk aften med 72 gjester som koste seg med spesialiteter fra Le Mans. Her ble det servert retter av gåselever, gjørs, kanin og gode oster. Elever fra Le Mans og elevene på Rauma videregående skole samarbeidet meget godt. Elevene fra Le Mans presenterte seg på norsk og sang bæ-bæ lille lam på norsk til stor applaus.

Norsk tradisjonsmat for franske kokkeelever.

De franske elevene som i disse dager besøker Rauma videregående skole lærer å lage norsk tradisjonsmat. På bilde ser vi Sylvain og Pierre lage potetball.