Vellykket aktivitetsdag for skoleelevene ved Isfjorden skole.

I forbindelse med prosjektet ”Fysisk aktivitet og måltider i skolen” har Rauma videregående skole og Isfjorden skole samarbeidet. Dette har artet seg på den måten at elever fra Restaurant og matfag har hjulpet 5. klassingene ved Isfjorden skole.

5. klasse ved Isfjorden barneskole på besøk.

En gruppe fra 5. klasse er i dag på besøk i forbindelse med aktivitetsdagen de skal ha i morgen. Gruppen som beskøker oss er ansvarlig for varmmat og synes det er helt topp og få hjelp av Rauma videregående skole til kjevling av pizzadeig. På bildet ser vi elevene som selv betjener kjevlemaskinen.

Foredrag om Digital kompetanse

Universitetslektor Kristin Helen Andersen fra NTNU holdt tirsdag 24/4-07 foredrag for skolens ansatte. Tema for foredraget var Digital kompetanse.

Brage Sæth til topp i Albert konkurransen

Brage Sæth i 1ST3 har i helga gått helt til topp i Albert konkurransen. Den nettbaserte konkurransen i matematikk, Albert, arrangeres av Realfagskolen, og alle elever i 1. klasse på videregående var invitert til å delta. Brage var en av 50 nasjonale finalister etter flere innledende runder. I finalen fikk 8 personer alt rett på oppgavene, deriblant Brage. Han var også heldig og vant loddtrekningen om 1 av de to PC'ene. Vi gratulerer så mye med flott innsats!

Brev fra Thea Brevik i Frankrike.

Thea Brevik er opprinnelig fra Isfjorden. Hun er elev ved almennfaglig studieretning ved Rauma videregående skole, men oppholder seg dette året i Frankrike. Vi oppfordret henne til å skrive en skildring fra livet i Frankrike. Hun var sporty og tok utfordringen.

En fantastisk fransk aften.

Fredag 13. april ble det arrangert fransk aften med 72 gjester som koste seg med spesialiteter fra Le Mans. Her ble det servert retter av gåselever, gjørs, kanin og gode oster. Elever fra Le Mans og elevene på Rauma videregående skole samarbeidet meget godt. Elevene fra Le Mans presenterte seg på norsk og sang bæ-bæ lille lam på norsk til stor applaus.

Norsk tradisjonsmat for franske kokkeelever.

De franske elevene som i disse dager besøker Rauma videregående skole lærer å lage norsk tradisjonsmat. På bilde ser vi Sylvain og Pierre lage potetball.

Franske elever besøker Rauma videregående skole

Dette er en gjenvisitt fra Frankrike etter at elever fra Rauma videregående skole var på besøk der for ca 8 uker siden. På bildet ser vi at de franske kokkeelevene får opplæring i grilling av pølse på pinne på bål.

Utveksling med Litauen.

Rauma videregående skole har denne uken besøk av kokkeelever fra Litauen. De skal blant annet følge den vanlige undervisningen på kjøkkenet i tillegg til et eget program. På bildet ser vi Le fra 1RM ved Rauma vgs, Gedrie og Anželika fra Litauen samarbeider.

Vi vant en 3. plass....

Våre deltakere i årets "TINE-KOKKURANSEN" Therese Todal, Inga Raknes og Yvonne Otnes kom tilbake med diplom for 3. plassen i konkurransen.
"De gjennomførte konkurransen på en utmerket måte, pent anrettet og i tide" sier ledsager Johan Slettvåg Hoel.