Bygg- og anleggsteknikk ved Rauma vgs!

Fylkets Utdanningsutvalg ga i går klarsignal til at Vg 1 Bygg- og anlegggsteknikk blir en realitet ved Rauma vgs fra høsten 2007. Interesserte kan nå søke seg inn.

Besøk av 10. klasse fra Vågsetra skole

10. klasse ved Vågsetra skole har vært på besøk på Rauma videregåede skole. Det var studieretning for Restaurant- og matfag elevene fikk prøve seg hos. På bildet ser vi Maria som rører i grytene.

2008 - ny frisk

Etter en velfortjent juleferie har vi nå startet opp igjen etter nyttår. De fleste ser ut til å ha kommet inn i en viss rutine igjen etter jule- og nyttårsfeiringen.

Spenningen er utløst!

Disse får reise til Vilnius og Le Mans.

Til finalen i Kokkuransen

Therese Todahl, Inga Raknes og Yvonne Otnes får reise til finalen i "Tine-Kokkuransen 2006". Finalen avholdes i Oslo i februar/mars 2007

Stilling ledig som ass. rektor.

For å finne annonsen klikker du deg inn på "Om skolen" og "Ledige stillinger".

Programmet for åpen dag......

kan du lese her:

Åpen dag ved Rauma videregående skole torsdag 30/11-2006

Det blir arrangert åpen dag for potensielle elever, foreldre og andre interesserte. Vi starter kl 1800 og holder det gående til kl 2100.

Får reise til Luxembourg!

Veronica Skorgen og Marit Engen får reise til Luxembourg sammen med kokkelandslaget etter å ha deltatt i "Tine-Kokkuransen 2006".

Prosjekt utdanning/yrke.

Elever fra Åndalsnes ungdomsskole på besøk i bakeriet.