Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Rauma VGS > Nyheter

Franske elever besøker Rauma videregående skole

Dette er en gjenvisitt fra Frankrike etter at elever fra Rauma videregående skole var på besøk der for ca 8 uker siden. På bildet ser vi at de franske kokkeelevene får opplæring i grilling av pølse på pinne på bål.

Les meir

Utveksling med Litauen.

Rauma videregående skole har denne uken besøk av kokkeelever fra Litauen. De skal blant annet følge den vanlige undervisningen på kjøkkenet i tillegg til et eget program. På bildet ser vi Le fra 1RM ved Rauma vgs, Gedrie og Anželika fra Litauen samarbeider.

Les meir

Vi vant en 3. plass....

Våre deltakere i årets "TINE-KOKKURANSEN" Therese Todal, Inga Raknes og Yvonne Otnes kom tilbake med diplom for 3. plassen i konkurransen.
"De gjennomførte konkurransen på en utmerket måte, pent anrettet og i tide" sier ledsager Johan Slettvåg Hoel.

Les meir

Bygg- og anleggsteknikk ved Rauma vgs!

Fylkets Utdanningsutvalg ga i går klarsignal til at Vg 1 Bygg- og anlegggsteknikk blir en realitet ved Rauma vgs fra høsten 2007. Interesserte kan nå søke seg inn.

Les meir

Besøk av 10. klasse fra Vågsetra skole

10. klasse ved Vågsetra skole har vært på besøk på Rauma videregåede skole. Det var studieretning for Restaurant- og matfag elevene fikk prøve seg hos. På bildet ser vi Maria som rører i grytene.

Les meir

2008 - ny frisk

Etter en velfortjent juleferie har vi nå startet opp igjen etter nyttår. De fleste ser ut til å ha kommet inn i en viss rutine igjen etter jule- og nyttårsfeiringen.

Les meir

Spenningen er utløst!

Disse får reise til Vilnius og Le Mans.

Les meir

Til finalen i Kokkuransen

Therese Todahl, Inga Raknes og Yvonne Otnes får reise til finalen i "Tine-Kokkuransen 2006". Finalen avholdes i Oslo i februar/mars 2007

Les meir

Stilling ledig som ass. rektor.

For å finne annonsen klikker du deg inn på "Om skolen" og "Ledige stillinger".

Les meir

Programmet for åpen dag......

kan du lese her:

Les meir