Nytt design på nettsiden

Rauma videregående skole har nå fått nytt design på nettsiden. Designet er etter en mal som Møre og Romsdal fylkeskommune har fått utviklet, men som vi har fått satt vårt preg på. Siden er oppdatert, men det vil foregå litt "finpuss" i tiden fremover. Håper du liker nettsiden vår.

Resultat av Skolevalg 2013

Resultatet av skolevalget 2013 er nå klart.

Aktivitetsdag 2013 - Resultater fra konkurranser

I dag ble årets aktivitetsdag gjennomført. Dette er en dag der elever får oppgaver og gjøre aktiviteter sammen med andre fra samme basisgruppe. Nedenfor finner du resultater fra noen av konkurransene.
NB: Vi kommer tilbake i morgen med bilder fra de ulike aktivitetene. Følg med på Facebook.

Velkommen til skolestart 2013.

Publisert 12. august 2013 14:45:40 av Reidulf Dyrkorn

Ferien er over og det er snart klart for et nytt skoleår. Nyoppussede klasserom og ny kantine holder på å bli ferdigstilt i disse dager. Elever som gikk ved skolen i fjor vil oppleve skolen som totalt forandret. Vi ønsker alle elever, både nye og "gamle", velkommen til skolestart den 19. august 2013. Oppmøte for elever på VG1 er kl 09:00 og for VG2/VG3/Påbygging er kl 10:00 i kantina ved skolen.

Avslutning for avgangselever i Rauma Kulturhus

Torsdag 20. juni ble den årlige avslutningen for avgangselever på Vg3 og Vg2 Yrkesfag gjennomført. Mange elever hadde funnet frem bunaden eller annet staselig antrekk for å gjøre kvelden til noe spesielt. Det ble delt ut diplom fra skolen (vitnemålene er ikke klare ennå) samt et bilde fra Nordveggen AS. Vi ønsker elevene lykke til på ferden videre og retter en spesiell takk til 2ST som sto for gjennomføring og underholdning under arrangementet.

Uttakingskonkurransen for kokkelærlinger

Konkurransen hadde kun to deltagende lag, lag 1 fra Hotel Union i Geiranger og lag 2 fra Bryggekanten Brasserie i Kristiansund. Vinneren skal representere Møre og Romsdal i finalen i Stavanger. Det andre laget er reserver til samme finale.

15. november er siste sjanse til å søke om stipend fra Lånekassen for høsten 2012.

Har du husket å søke om utstyrsstipend?
Du må søke før 15. november hvis du vil ha hele utstyrsstipendet. Søker du etter 15. november, får du bare halvparten av utstyrsstipendet. Dette gjelder også for andre stipend du kan ha rett til.

Gründercamp på Rauma videregående skole.

Tirsdag 18.09 hadde vi besøk av et 30-talls elever fra Gjermundnes videregående skole. Sammen med 7 elever på VG 2 kokk og servitør, ferdigstilte de oppgaveløsningene sine som ble påbegynt i forrige uke da våre elever besøkte Gjermundnes VGS.
En jury, bestående av 2 kokker, ordføreren i Vestnes og Nordveggen AS, gikk rundt for å bedømme resultatet av arbeidet til elevene.

Fjelltur i fotsporene til Sinclair.

Årets aktivitetsdag ble arrangert tirsdag 4. september 2012 som fjelltur i området mellom Korsbakken - Skorgedalen. Turen inneholdt både skattejakt og bærplukking som tilslutt ga mulighet for premiering. Les artikkelen Åndalsnes Avis skrev om saken.

1ST på Villaksens dag på Fiva Gård i Romsdalen

Dagen startet med en liten busstur hvor kursen var satt mot Fiva gård. Vi ble møtt av Vidar Skiri, Audun F. Skjølberg og Patrick Gimmestad Emblem. De fortalte om norske lakseelver, Fiva Gård, Rauma elv og fluefiske.