Hotel Union i Geiranger gjestet Rauma VGS som en del av prosjektet «Vi rører sammen».

Hotellet stilte med sin franske konditor Thibaut Schwartzmann og kokkelærlingen Nina Kjellstad Rogne i opplegget som i hovedsak dreide seg om desserter og dekorering. Hotellet er en anerkjent lærebedrift og har i mange år utdannet fagfolk til kokk og servitørbransjen. De er derfor gode representanter fra en bransje som trenger ungdommer med interesse for mat og drikke.

"Russ mot Rus 2012"

Lørdag 21. mai var det klart for årets "Russ mot Rus" som vanlig arrangert av Rauma Rotary.

2BU/2HF på studietur til Danmark

I uka før påske var 2BU/2HF på studietur til Danmark.

8 elever fra 2ST i Berlin.

8 elever som har tysk fremmedspråk reiste 27. mars til Berlin i Tyskland. Hovedmålet med turen var å lære tysk språk slik det praktiseres i dagliglivet. I tillegg skulle elevene studere kulturelle forskjeller og oppleve Berlins mange severdigheter. Vi har mange bilder med oss tilbake og 5 av dem er tatt med i denne artikkelen. Vi kommer tilbake med den fyldigere artikkel etter påske.

Alternativ opplæringsarena

Elevene i 1SS1 og 1ST1 har hatt et faglig opplegg over 5 dager i Vengedalen og Ålesund.

1ST2 tilbake fra London

Mandag kveld kom 13 elever og 2 lærere tilbake fra London etter et innholdsrikt og lærerikt, men også slitsomt, opphold i millionbyen.

TAF-representasjon på Moldekonferansen 21. mars 2012

Elise Langseth fra 1SS1 fortalte om hvordan det er å være elev på TAF - transport og logistikk under Moldekonferansen 2012

Rapport fra leverandørhelgen på Hotell Union 2. – 4. mars 2012

Hotell Union inviterte alle sine leverandører til et opphold med presentasjon og opplevelse av bedriftens alle fasiliteter.

Fransk aften

Tirsdag 13. mars var det fransk aften på RVS. Elever og lærere fra Lycée Professionel Funay Hélène Boucher i Le Mans serverte en 5-retters meny til en fullsatt restaurant.

Besøk fra Frankrike.

Rauma videregående skole har et samarbeidsprosjekt gjennom Leonardo med en skole i Le Mans, Frankrike. Våre elever var i Frankrike i januar/februar i år og nå har et 20-talls elever og ledere fra Frankrike kommet til oss. De kom allerede på lørdag og var på busstur på søndag, mandag var det skidag på Bjorli sammen med alle skolens elever og i dag startet det offisielle programmet.