Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Rauma VGS > Nyheter

Nytt telefonnummer på sentralbord

Vi bytter telefonnummer 18.12.17. I forbindelse med at Møre og Romsdal fylkeskommune innfører felles nummerserie får sentralbordet og alle ansatte nye telefonnummer. Vårt nye nummer på sentralbordet blir 71 28 36 00 og er allerede operativt.

Les meir

Miljøfyrtårnsertifiseringsrapport 2016 er lagt ut

Miljøfyrtårnsertifiseringsrapporten for 2016 nå klar og ligger tilgjengelig her

Les meir

Nye fraværsregler fra 1.8.2016

Fra 1.8-2016 innføres nytt fraværsreglement for alle videregående skoler.

Les meir

Klage på standpunkt

Standpunktkarakterene blir publisert 7.6.2016. Dersom elever føler behov for å klage på karakterer, finner de skjema for dette her.

Les meir

Informasjon om Ungdata-undersøkelsen 2016

Dette er en undersøkelse om rus som gjennomføres av forskningsinstituttet NOVA ved Høgskulen i Oslo og Akershus. Klikk her for å laste ned informasjonen.

Les meir

Informasjon om skoleprogrammet VIP

Skoleprogrammet VIP er et tiltak som retter seg mot Vg1-elever i videregående skole. Hovedmålet med programmet er å gjøre elever bedre rustet til å ta vare på egen psykiske​ helse og bli oppmerksomme på hvor man kan søke hjelp.

Klikk her for å lese mer.

Les meir

Informasjon fra Lånekassen

Stipend i Lånekassen

  • Alle elever med ungdomsrett i videregående opplæring kan få utstyrsstipend. Unntakene er lærlinger, lærekandidater og praksisbrevkandidater.  

Du må selv søke om stipend, og du kan søke først etter at du har fått skoleplass. Når du søker om stipend, vurderer Lånekassen om det er andre typer stipend du har rett til.

Les meir

Lagt til Miljøtårnrapporter

Miljøtårnrapporter for de 3 siste årene er lagt til.

Les meir

Breddeidrett på topptur

Mars 2015.

Gjengen i Breddeidrett var på topptur på Kvasstind i Skorgedalen. Det var overskyet, vindstille og med fin mjuk grovkornet snø. Litt gnagsår og pesing men generelt godt humør på denne supre gjengen.

Les meir