Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Rauma VGS > Nyheter

Klage på standpunkt

Standpunktkarakterene blir publisert 7.6.2016. Dersom elever føler behov for å klage på karakterer, finner de skjema for dette her.

Les meir

Informasjon om Ungdata-undersøkelsen 2016

Dette er en undersøkelse om rus som gjennomføres av forskningsinstituttet NOVA ved Høgskulen i Oslo og Akershus. Klikk her for å laste ned informasjonen.

Les meir

Informasjon om skoleprogrammet VIP

Skoleprogrammet VIP er et tiltak som retter seg mot Vg1-elever i videregående skole. Hovedmålet med programmet er å gjøre elever bedre rustet til å ta vare på egen psykiske​ helse og bli oppmerksomme på hvor man kan søke hjelp.

Klikk her for å lese mer.

Les meir

Informasjon fra Lånekassen

Stipend i Lånekassen

  • Alle elever med ungdomsrett i videregående opplæring kan få utstyrsstipend. Unntakene er lærlinger, lærekandidater og praksisbrevkandidater.  

Du må selv søke om stipend, og du kan søke først etter at du har fått skoleplass. Når du søker om stipend, vurderer Lånekassen om det er andre typer stipend du har rett til.

Les meir

Lagt til Miljøtårnrapporter

Miljøtårnrapporter for de 3 siste årene er lagt til.

Les meir

Breddeidrett på topptur

Mars 2015.

Gjengen i Breddeidrett var på topptur på Kvasstind i Skorgedalen. Det var overskyet, vindstille og med fin mjuk grovkornet snø. Litt gnagsår og pesing men generelt godt humør på denne supre gjengen.

Les meir

Susanne Johansen har innlegg på næringspub 2.12.14

Avdelingsleder Susanne Johansen skal ha et kort innlegg om Praksisnær karriereveiledning på Næringspubben 2.12.14

Les meir

Timeplanen på nett.

Etter at vi i vår gjorde en investering i timeplansystem har vi nå fått muligheten til å legge timeplanen på nett. Timeplanen vil til enhver tid være oppdatert.

Klikk her for å kikke på timeplanen. (Velg menyen "Timeplan" og velg f.eks "Klasse")

Du vil finne en lenke til timeplanen under menyen "Skolehverdag". 

Les meir

Skolestart 2014 nærmer seg

Skolestart 2014 nærmer seg med stormskritt. Vi har laget et informasjonsskskriv som er sendt ut til alle elever som skal starte hos oss 18. august 2014.

Klikk her for å lese dokumentet

Les meir

2AU (automatisering) bygger om maskin til lokal potetbonde

2AU fikk en henvendelse fra Lars Nora ang. en automatisk potetvekt som hadde sluttet og virke. Han lurte på om det gikk an å reparere maskinen.

Problemet var at styringselektronikken var brent og deler ikke lengre var tilgjengelig. Vi fant ut at vi kunne bygge ny styring til maskinen med mere moderne komponenter, og satte i gang med forslag til løsning og et kostnadsoverslag.

Eieren av maskinen syntes dette var en god ide, og vi satte i gang med testing og utprøving av våre ideer. Vi fikk inn maskinen i starten av uke 10 og knappe 2 uker senere var den ferdig.

Les meir