Besøk fra Frankrike.

Rauma videregående skole har et samarbeidsprosjekt gjennom Leonardo med en skole i Le Mans, Frankrike. Våre elever var i Frankrike i januar/februar i år og nå har et 20-talls elever og ledere fra Frankrike kommet til oss. De kom allerede på lørdag og var på busstur på søndag, mandag var det skidag på Bjorli sammen med alle skolens elever og i dag startet det offisielle programmet.

Skidag 2012.

Mandag 12.03 var det skidag på Bjorli for Rauma vgs og gjestende elever og lærere fra Frankrike.

Fokus på fremtidsmulighetene

I dag arrangeres det studieorienteringsdag for elevene i 1 ST, 3ST og 3PB. Det er representanter fra flere universiteter og høyskoler tilstede som gir informasjon om sine studier.
De aller fleste elevene fra Vg2 deltok nylig på tautdanning.no-messen i Ålesund.

Besøk fra barnehagen hos Barne- og Ungdomsarbeiderfaget

31. januar fikk elevene på Barne- og Ungdomsarbeiderfaget besøk fra barnehagen.

Retten er satt!

Som en avslutning på kapitlet "Kriminalitet i Norge" i samfunnsfag i 1 ST, ble Retten satt på Rauma vgs.

Klagerett.

Skal du klage på en standpunktkarakter?

Informasjon til elever vedr. skattekort / frikort

Hvordan skaffe seg frikort.

Juleavslutning

Tirsdag 20. desember var det felles avslutning i kantina.

Benedikte Vestad, tidligere elev ved kokkelinja på Rauma videregående skole, er uttatt til Norgescup for lærlinger i Stavanger

Benedikte deltok på lag med Marit Johnsen Myrvoll som representanter fra Bryggekanten Brasserie i uttakingskonkurransen til Norgescupen for lærlinger i Stavanger 10. - 12. februar 2012.

Ungdomsbedriften Aromaté er stiftet!

2KS har etablert en catering/restaurantbedrift som tar imot bestillinger på mat via telefon,epost eller ved å besøke skolen.