Skidag 2012.

Mandag 12.03 var det skidag på Bjorli for Rauma vgs og gjestende elever og lærere fra Frankrike.

Fokus på fremtidsmulighetene

I dag arrangeres det studieorienteringsdag for elevene i 1 ST, 3ST og 3PB. Det er representanter fra flere universiteter og høyskoler tilstede som gir informasjon om sine studier.
De aller fleste elevene fra Vg2 deltok nylig på tautdanning.no-messen i Ålesund.

Besøk fra barnehagen hos Barne- og Ungdomsarbeiderfaget

31. januar fikk elevene på Barne- og Ungdomsarbeiderfaget besøk fra barnehagen.

Retten er satt!

Som en avslutning på kapitlet "Kriminalitet i Norge" i samfunnsfag i 1 ST, ble Retten satt på Rauma vgs.

Klagerett.

Skal du klage på en standpunktkarakter?

Informasjon til elever vedr. skattekort / frikort

Hvordan skaffe seg frikort.

Juleavslutning

Tirsdag 20. desember var det felles avslutning i kantina.

Benedikte Vestad, tidligere elev ved kokkelinja på Rauma videregående skole, er uttatt til Norgescup for lærlinger i Stavanger

Benedikte deltok på lag med Marit Johnsen Myrvoll som representanter fra Bryggekanten Brasserie i uttakingskonkurransen til Norgescupen for lærlinger i Stavanger 10. - 12. februar 2012.

Ungdomsbedriften Aromaté er stiftet!

2KS har etablert en catering/restaurantbedrift som tar imot bestillinger på mat via telefon,epost eller ved å besøke skolen.

Fiskeuke med besøk av John Kofoed

Lokal fisker deler kunnskapen sin med elever på både Vg 1 RM og Vg 2 KS.