Benedikte Vestad, tidligere elev ved kokkelinja på Rauma videregående skole, er uttatt til Norgescup for lærlinger i Stavanger

Benedikte deltok på lag med Marit Johnsen Myrvoll som representanter fra Bryggekanten Brasserie i uttakingskonkurransen til Norgescupen for lærlinger i Stavanger 10. - 12. februar 2012.

Ungdomsbedriften Aromaté er stiftet!

2KS har etablert en catering/restaurantbedrift som tar imot bestillinger på mat via telefon,epost eller ved å besøke skolen.

Fiskeuke med besøk av John Kofoed

Lokal fisker deler kunnskapen sin med elever på både Vg 1 RM og Vg 2 KS.

Utprøving ved Rvs

Denne uka har vi hatt besøk fra 10-klassene fra kommunen.

Ny rektor ved Rauma vgs!!

Mandag 7. november ble det endelig klart...

Turn og akrobatikk

2. november var det emnet turn og akrobatikk som sto på programmet for 1ST.

Besøk fra Youth For Understanding (YFU)

Naturlig, utadvendt og sprudlende. Dette beskriver jenta som vi fikk besøk av fra den internasjonale elevutvekslingsorganisasjonen Youth for Undersanding – Kirstin Hirschfeld. Det å kunne snakke og forstå fire forskjellige språk, og å holde foredrag for ukjente norske elever hver uke virker som barnemat for denne tyske 18-åringen, som lot seg intervjue med et stort smil.

Halloween-feiring

1RM og 2KS feiret Halloween på forskudd!

Samarbeid mellom "Livsglede for eldre" og Rauma vgs

Onsdag 28.09.11 hadde elever fra Rauma vgs i samarbeid med lokalgruppa i stiftelsen "Livsglede for eldre" invitert 35 personer til en sammenkomst ved skolen.

Rauma videregående tar initiativ for å øke rekruttering til kokke- og servitørutdanningen

Rvs inviterte til "kick-off" i skolens restaurant.