Rauma VGS > Nyheter > Besøket fra Thüringen i Tyskland har vært vellykket så lang

Besøket fra Thüringen i Tyskland har vært vellykket så lang

Takket være det fine været denne uken, så ha besøket fra Tyskland gått etter planen. Mange utflukter og aktivitet i tillegg til faglig arbeid har gjort besøket variert for alle parter.

De fleste tyske elever bor hos norske vertsfamilier og det ser ut til å gå veldig bra. Hittil ingen insidenter som måttet håndteres.

Denne uken har utfluktene gått til Rauma Ullvare, Geiranger og i går paddletur fra Sogge Camping og til Åndalsnes Camping.

IMG_0585

Skolens språklab blir benyttet til blant annet språkopplæring i engelsk.

IMG_3578

Mona og Louisa på Linge fergekai.

IMG_0605

Her er den kanoen som kom først frem til bestemmelsesmålet. Disse var tørre, men ikke tilfelle for alle. 3 elever fikk seg en ufrivillig dukkert og måtte kjøres til et sted de kunne "tørkes". En kommentar på engelsk fra en av elevene var: "It was cold, but it was fun!!!!"