Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Rauma VGS > Nyheter > Rapport fra leverandørhelgen på Hotell Union 2. – 4. mars 2012

Rapport fra leverandørhelgen på Hotell Union 2. – 4. mars 2012

Hotell Union inviterte alle sine leverandører til et opphold med presentasjon og opplevelse av bedriftens alle fasiliteter.

Vi ble mottatt av vertskapet Monja og Sindre Mjelva, som gav oss en presentasjon om hotellets visjoner og fremtidsmål.

Hotell Union er familiedrevet, og er et av de beste hotellene i Norge. Hotellet har tydelige og konkrete visjoner og mål. De tre viktige begrepene de jobber etter er: være moderne, skape varme både i interiør og i kontakt med gjester, og være fullblods i alt de gjør. Visjonen er at gjesten skal lengte tilbake til hotellet. Som Miljøfyrtårn har hotellet tatt flere konkrete grep i miljøsaker. Et eksempel fra god kildesortering: alt matavfall blir kvernet og omgjort til jord på bare 18 timer, i et lukket system.

Som representanter fra restaurant og matfag ved Rauma videregående skole deltok Janne Skjelbostad og Signy Moa Frick denne helgen. Vi ble mottatt med varme, både fra vertskap og betjening. Vi ble tildelt et moderne og koselig rom, vi slappet av i Spa avdelingen og spiste kortreist mat av høyeste klasse. Hotellet tar kvalitet på alvor i alle ledd og er den største lærling bedriften i fylke i våre fag. Vi takker for oppholdet og ser frem til videre samarbeid med hotellet i prosjektet «Vi rører sammen» eller i andre sammenhenger. Vi lengter allerede tilbake…….

Kjøkkensjef Lars Helge sammen med lærling

Kjøkkensjef Lars Helge sammen med en av lærlingene.

Hotell unions anerkjente buffet

Hotellets anerkjente buffet.

Kjøkkensjefen presenterer spekemat fra Tinn

Kjøkkensjefen presenterer spekemat fra Tinn

Dessertbord

Dessertbord