Rauma VGS > Nyheter > Rauma vgs er stengt for elever fra om med fredag 13.mars til 30. mars.

Rauma vgs er stengt for elever fra om med fredag 13.mars til 30. mars.

• Undervisning gjennomføres digitalt, timeplanen følges slik den er i dag. Lærere og elever skal være tilgjengelige i alle fag de har i henhold til timeplanen. Det betyr at har du norsk i første time på mandag, kl 08.00, skal du være klar med pc til å motta info fra lærere og arbeide med faget.
  • Itslearning vil brukes som info kanal for elevene, mer informasjon om hvordan opplæringen skal foregå vil komme etter hvert.
  • Elevene har krav på opplæring og lærerne vil gjøre alt de kan for å holde læringstrykket oppe, selv om undervisningen foregår via en skjerm.
  • Elever som har lagt igjen skolebøker på skolen, må hente disse, skolen er åpen hele perioden fra 08.00-15.30.
  • Elever som har opplæring i bedrift, fortsetter denne inntil noe annet avtales.
  • Fredag 13. mars har alle elever studiedag, som skal brukes til å arbeide med fag på egen hånd denne dagen.  Lærerne møter på skolen fredag 13. mars for å planlegge og samarbeide om undervisningsopplegg de kommende 2 ukene.
  • Det blir ingen skoleskyss i perioden.
  • Foresatte oppfordres til å holde seg orientert på https://mrfylke.no/ og på skolens hjemmeside.

Jeg håper og tror at alle gjør sitt beste disse dagene både for å unngå smitte og fortsette med sin opplæring.

Rauma vgs

Eva Leergaard