Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Rauma VGS > Nyheter > TAF-representasjon på Moldekonferansen 21. mars 2012

TAF-representasjon på Moldekonferansen 21. mars 2012

Elise Langseth fra 1SS1 fortalte om hvordan det er å være elev på TAF - transport og logistikk under Moldekonferansen 2012

Moldekonferansen har som mål å skape et nettverk for transport- og logistikkfagene hvor organisasjoner, bedrifter, opplæringskontor og skoler deltar.

På dag to av Moldekonferansen fikk deltakerne høre hvordan ungdommen opplever faget logistikk og hvilke faglige utfordringer de møter på veien fra å være elev, lærling for til slutt å bli fagarbeider. Vi fikk også høre at veien til å bli fagarbeider ikke nødvendigvis trenger å være 2 + 2 løpet, men at skole og utplassering kan gå mere hånd i hånd, slik det gjør i TAF - utdanninga ved Rauma vgs. 

Fra Rauma videregående skole deltok Elise Langseth som fortalte om hvordan det var å være elev på TAF - transport og logistikk, der den praktiske opplæringa foregår i bedriften og den teoretiske delen på skolen. Hun hadde et innlegg om hvorfor hun hadde valgt å søke TAF-utdanninga, hvilke fordeler det hadde å være elev på TAF, som gir både fagbrev og spesiell studiekompetanse, og hvilke utfordringer de møter.

Les mer om elev og lærlingenes deltakelse på Moldekonferansen 2012 på http://www.transportoglogistikk.no/Default.aspx?PageID=22032012134159&Type=art og http://www.transportoglogistikk.no/Default.aspx?PageID=21032012204044&Type=art