Rauma VGS > Nyheter > Tradisjonell juleavslutning med mange artige innslag.

Tradisjonell juleavslutning med mange artige innslag.

Juleferien har nå startet for elevene ved Rauma videregående skole. Juleavslutningen, som ble avholdt som en kveldsøkt, inneholdt tale, sang, sketsjer og utdeling av forskjellige utmerkelser for prestasjoner siden skolestart i august.

Mange elever har vært med på forskjellige aktiviteter denne høsten. Her er de utmerkelser som ble delt ut i tilfeldig rekkefølge.

Martine og Helle

Helle og Martine vant aktivitetskonkurransen som ble arrangert blandt alle elever i den videregående skolen i Møre og Romsdal. Denne bragden ble dekket av Åndalsnes Avis i denne artikkelen tidliger i høst.

Petter Jenset fra Møre og Romsdal fylkeskommune, seksjon for Folkehelse og fysisk aktivitet kom ens ærend for å dele ut premien til de spreke jentene. De kan nå gå i sportbutikken og handle julegaver til seg selv for 2000 kroner.

Grundercamp
En sammensatt gruppe elever fra Vg1 fikk diplom for 2. plassen under Gründercamp som ble arrangert i Molde.
Abelkonk
Torill og Marte fikk diplom for god innsats under Abelkonkurransen i høst.
Elevrådskoret
Elevrådskoret ble "grunnlagt" nå i desember og sto for noe av underholdningen ved å fremførte "Jingle Bell Rock". Vi får håpe vi hører mer fra dette koret.
Julebordsrapp
"Julebordsrap" - for både unge og ikke fullt så unge.

Kvelden ble avsluttet med tale av rektor og Deilig er jorden.