Rauma VGS > Om skolen > Nye elever 2020

Nye elever 2020

Skolen starter mandag 17. august kl 09.00 for Vg1. Du får et info brev fra skolen før skolestart.

3. juli får du SMS fra inntakskontoret som ber deg svare på tilbudet om skoleplass. Denne må du svare på om du ikke har lagt inn forhåndssvar. Fristen er 10. juli.

2. gangs inntaket skjer i august, fristen er 3. august. Dersom du ikke svarer innen fristen, mister du skoleplassen.

Lurer du på noe om søking

6. juli får du SMS fra Skolestart, som ber deg som har takket ja til skoleplass om å svare på PC ordning og fagvalg (ST matematikkvariant og spansk/tysk).

Nå er det slik at alle elevene må ha pc til skolestart. Du får en fylkes-pc, denne må du takke ja til. Det blir i år ikke utbetalt en pengesum til deg som takker nei.

Foresatte må signere PC-avtalen. Se mer her:  skolestart-portalenles om elev-PC/stipend

Dersom du bor mer enn 6 km unna, må du søke om skoleskyss: skuleskyss-portalen

Du har rett på et utstyrsstipend uansett hvilket utdanningsprogram du skal gå på, det søker du om her:  Lånekassen

Trenger du hybel? Sjekk vår hybelliste på vår hjemmeside.

Vi ser frem til å treffe deg 17. august.