Rauma VGS > Om skolen > Rektor sin side

Rektor sin side

Til alle som leser nettsiden vår!

Vi er en mellomstor skole i en mellomstor kommune, omgitt av en fantastisk natur. Dette gjør at skolen bruker naturen både i fellesfaget, kroppsøving og i breddeidrett. Vi både klatrer og padler med kano.

På skolen vår har inneværende skoleåret ca 165 elever, og omtrent 40 ansatte. Skolen er helt nyoppusset og vi er meget fornøyd med lokalitetene våre. Dette er også med på å gjøre at elevene våre trives og har et godt læringsmiljø. For det er det som er det viktigste her på skolen, det som skjer i klasserommene, eller der undervisningen foregår. Vi har laget oss noen punkt om hvordan vi vil at det skal være i klasserommene for at våre elever skal få et så godt utbytte av timen som mulig. Den Gode Timen, er benevnelsen vi har brukt på, og det er viktig for oss å gjennomføre dette.

Det vi ønsker aller mest, er at alle elevene skal fullføre og bestå alle fag, slik at de kommer seg videre i livet til neste mål, enten det er som lærling eller på høyskoler.

Vi har dyktige ansatte, både pedagoger og andre som bidrar til at elevene utvikler seg og oppnår målene sine. Som dette: (kilde: notat fra en nesten glemt forelesning for lenge siden)

Kunnskap er å vite

Ferdigheter er å kunne gjøre

Evner er å ha talent for

Holdninger er å ønske og ville

Mange elever får opplæring ute i bedrift, for vi har et meget godt samarbeid med bedriftene i kommunen, og det er gull verd for oss! Og ikke minst for elevene, som får oppleve et reelt arbeidsliv.

Alle våre studietilbud kan du lese mer om på siden vår, samt annet du måtte lure på. Ta gjerne kontakt med oss!

Da gjenstår det å ønske velkommen til Rauma vgs, enten du er elev, foresatt, ansatt eller annet!

Eva Leergaard

Eva M Krogstad Leergaard Eva M Krogstad Leergaard