Rauma VGS > Om skolen > Skolestart

Tegning, skoleelever

Skolestart

Vi ønsker deg velkommen som elev ved Rauma videregående skole.  Skolen starter mandag 20. august 2018 med oppmøte i skolens kantine.

Oppmøtetider:

Vg1 elever møter i skolens kantine kl 10:00

Vg2 og Vg3 (inkl påbygging) møter i skolens kantine kl 08:00.

Skulle det ikke være mulig for deg å møte til aktuelt tidspunkt, er det viktig at du gir oss beskjed om dette. Send mail til rauma.vgs@mrfylke.no eller ring 71283600.

Vi har laget en dokument med informasjon om skolestart. Dette finner du i margen til høyre.

Der finner du også lenker til informasjon om pc-ordningen, skyss og stipend.

Alle Vg1-elever må logge seg på Skolestart.mrfylke.no når de har fått skoleplass. Der kan alle søke om PC. Skal du begynne på Studiespesialiserende kan du også velge språk og matematikkvariant.

Har du spørsmål som gjelder inntak til videregående opplæring? Inntaksseksjonen vil ha betjent telefon (71 28 01 50) i hele sommeren mellom kl. 09.00-11.00 og 12.00-14.00

Skolen har en liste med navn på utleiere av hybler. Skolen har ikke oversikt over ledige/utleide hybler. Klikk her for å laste ned listen