Rauma VGS > Skolehverdag > Skjema

Skjema

Her vil vi legge skjema som skal brukes i forskjellige situasjoner. Skjema forsøkes holdt oppdatert til en hver tid.

Elevkort for Rauma videregående skole

Alle elever må fylle ut elevkort når de starter et skoleår. Det er fordi vi trenger ferskest informasjon om som f.eks adresser og telefonnummer. Det er også fint om alle fyller ut skjemaet på nytt dersom du flytter og får ny adresse.

Lenke til skjema

Skjema - Dokumentasjon av fravær under 10-dagersregelen

10 hele skoledager pr. skoleår kan eleven kreve at fravær ikke blir ført på vitnemål eller kompetansebevis. Dette skjemaet benyttes for å gjøre krav på dager og av hvilken årsak. Klikk "les meir".

Skjema - Søknad om tilrettelegging ved eksamen og prøver

Dette skjemaet brukes der det er behov for ekstra tid ved eksamen eller spesielle behov under eksamen.  Klikk "les meir".

Skjema - Delt bosted og skyss

I tilfeller der eleven har delt bosted og har rett til skyss fra kun det ene bostedet, brukes skjemaene nedenfor. Klikk "les meir".

Skjema - Klage på standpunktkarakter

Dette skjemaet brukes kun i juni etter at standpunktkarakter er offentliggjort. Klikk "les meir".

Skjema - Klage på sentralgitt eksamen

Klage på sentralgitt eksamen brukes etter at sensur har falt på eksamen. Det vil si i januar eller i juni. Klikk "les meir".