Utfyllende informasjon om fravær under koronasituasjonen

I perioden 13. mars og ut skoleåret, skal ikke skolene føre fravær på vitnemålet eller kompetansebeviset. Fravær i denne perioden skal heller ikke regnes som udokumentert etter reglene om fraværsgrensen i videregående skole. Fra 4. mars til 12. mars gjaldt et midlertidig unntak fra dokumentasjonskravet ved fravær av helsemessige grunner.

Vi gleder oss

Da gleder vi oss til å se dere alle i morgen til vanlig tid, timeplanen følges.

På grunn av redusert skoleskysstilbud, oppfordres dere elever (særlig fra Isfjorden) til å skaffe dere skyss på andre måter. Skolen kan også bidra.

Velkommen tilbake TIRSDAG 12.mai.

Vi ønsker alle klassene og elevene tilbake på skolen på TIRSDAG 12.mai.

Oppstart av Bratt friluftsliv fra høsten

Det blir oppstart av landslinjen i Bratt Friluftsliv ved Rauma vgs fra kommende høst. 3 elever har søkt og det er plass til flere.

Vi følger samme struktur som idrettsfag, men med fokus på bratt friluftsliv.

Vg2 Yrkesfag starter på mandag 27.4.2020

Vi gleder oss til å ta imot  Vg2 YF som starter på mandag. Info om smitteverntiltak er det første vi formidler til elevene.

Minner om at elever med milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse ikke kan møte på skolen.

Her kan du lese veilederen som Udir har utarbeidet.

Fortsatt hjemmeskole etter påskeferien

Åpner for alle yrkesfagklasser på Vg2 først mandag 27. april.

Slik oppleves skoledagene, sier elevene på Rauma vgs 2.april 2020

Alle kontaktlærerne har snakket med sine elever og spurt hver enkelt om hvordan de synes det går med skolesituasjonen nå, etter nesten 3 uker med hjemmeskole.

Miljøfyrtårn - Årlig klima- og miljørapport for 2019

Rapport for 2019 er lagt ut i margen til høyre.

LOKAL KONTAKTTELEFON i RAUMA FOR BARN, UNGDOM OG FORELDRE

Situasjonen rundt koronautbruddet skaper usikkerhet, og kanskje kjenner du på irritasjon, fortvilelse, sinne eller redsel. Dette er helt naturlig. Noen kan kjenne dette så sterkt at det går utover både seg selv og de rundt seg. Hvis du er en av dem, kan det være lurt å snakke med noen om det. Tverrfaglig helsestasjon i Rauma/familieteamet har oppretta en kontakttelefon for deg som ønsker noen å snakke med. Vi tar gjerne imot telefon fra deg enten du er forelder, ungdom eller barn.

Ring oss

Tlf: 482 78 562

Telefonen er bemanna hverdager mellom kl. 09.00.- 15.00

Skriftlige eksamener er avlyst for våren 2020

Alle eksamener for 10. trinn og alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst
Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige og muntlige i eksamener på 10. trinn og alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020. Alle elever får vitnemål selv om eksamen avlyses.