2 ledige stillinger

Vi har 2 stillinger ledig fra høsten. Dette gjelder 1 stilling i norsk/engelsk og 1 stilling på Teknikk og industriell produksjon (TIP). Klikk her for å lese mer om stillingene

Undervisningsevaluering 2017/2018 - Informasjon til elever og foresatte.

Det er politisk vedtatt at videregående skoler i Møre og Romsdal skal gjennomføre en undervisningsevaluering i skoleåret 2017/2018.

Tilbudshefte til videregående opplæring 2018/2019

I heftet finner du informasjon om alle undervisningstilbud til våre videregående skoler.

Nytt telefonnummer på sentralbord

Vi bytter telefonnummer 18.12.17. I forbindelse med at Møre og Romsdal fylkeskommune innfører felles nummerserie får sentralbordet og alle ansatte nye telefonnummer. Vårt nye nummer på sentralbordet blir 71 28 36 00 og er allerede operativt.

Program for utprøving 2017

I ukene 46 og 47 får vi besøk av ungdomsskoleelever som skal prøve ut de forskjellige tilbudene vi har. Vi har laget et program som gjelder alle programområder. Programmet finner du i margen til høyre.

Miljøfyrtårnsertifiseringsrapport 2016 er lagt ut

Miljøfyrtårnsertifiseringsrapporten for 2016 nå klar og ligger tilgjengelig her

Nye fraværsregler fra 1.8.2016

Fra 1.8-2016 innføres nytt fraværsreglement for alle videregående skoler.

Klage på standpunkt

Standpunktkarakterene blir publisert 7.6.2016. Dersom elever føler behov for å klage på karakterer, finner de skjema for dette her.

Informasjon om Ungdata-undersøkelsen 2016

Dette er en undersøkelse om rus som gjennomføres av forskningsinstituttet NOVA ved Høgskulen i Oslo og Akershus. Klikk her for å laste ned informasjonen.