Vår lokale venteliste

Dersom vi har ledig kapasitet etter at ordinært inntak er ferdig, kan vi åpne for inntak fra vår lokale venteliste.

Klikk på lenken for å komme til vår lokale venteliste

NB! Skjemaet skal KUN brukes til vår lokale venteliste, og erstatter IKKE ordinær Vigo-søknad. Personer på lokal venteliste vil komme sist i køen for å få skoleplass.

Vanligvis vil vi ikke kunne ta inn fra lokal venteliste før uke 33/34.

Sommerstenging

Kontoret ved Rauma vgs er stengt i uke 29 og 30. Telefonen blir kobla over til sentralbordet på Fylkeshuset i Molde disse ukene.

Ha en fin sommer  ⛱

Klage på standpunktkarakter

Dersom du som elev mener at du har grunn til å klage på standpunktkarakteren, har du full anledning til det. Nedenfor finner du lenker til veiledning og til skjema for å klage.

Viktig informasjon i forbindelse med inntak til videregående opplæring skoleåret 2019/2020.

I år blir det ikke sendt ut svarkort og purrekort etter 1. inntaket slik som vi tidligere har gjort. Dette betyr at søkerne vil få melding på sms og e-post fra oss ca. 5. juli når inntaket er klart med melding om å logge på vigo.no for å registrere svar innen fristen 12. juli.

De søkerne som ikke svarer på tilbud om skoleplass og-/eller ventelisteplass innen fristen 12. juli vil miste tilbud om plass og-/eller ventelisteplass.

Miljøfyrtårnrapport for 2018

Miljøfyrtårnrapport - Årlig klima- og miljørapport for 2018

Vurdering for læring ved Rauma vgs skoleåret 18-19, 28.11.2018

Skolen har inneværende skoleår hatt et prøveprosjekt, Vurdering uten karakter.

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2018-19

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket. Resultata vil brukast i utviklingsarbeid mellom lærar og undervisningsgrupper, og mellom lærar og avdelingsleiar. Rambøll Management Consulting hjelper fylkeskommunen i design, gjennomføring og rapportering av evalueringa.

Møte med høyrepolitiker Synnes angående Bratt Friluftsliv.

Vi kjemper videre for landslinjen i bratt friluftsliv, og hadde møte 7. august med Stortingspolitiker, Marianne Synnes fra Høyre, som også sitter i Utdannings og forskningskomiteen.
Møtet ble lagt til Tindesenteret, som da kan bli en arena for undervisning i Bratt Friluftsliv. Ordfører, Lars Olav Hustad var også tilstede. Vi opplevde det som et godt og nyttig møte.
Marianne Synnes, sier som de andre stortingspolitikerne vi har hatt møte med, at dette kan absolutt være noe å arbeide for, og at det er et godt tilbud til målgruppen vi mener tilbudet vil favne.

Informasjon om oppmøtetider ved skolestart høsten 2018

Vi har endret litt på oppmøtetider i forholde til slik det har vært de siste årene. Her er de nye oppmøtetidene.

Informasjon om klage på karakterer.

Her finnes mer informasjon om klage på karakterer, både standpunkt og eksamen.