Miljøfyrtårnsertifiseringsrapport 2016 er lagt ut

Miljøfyrtårnsertifiseringsrapporten for 2016 nå klar og ligger tilgjengelig her

Program for utprøving 2016

I ukene 46 og 47 får vi besøk av ungdomsskoleelever som skal prøve ut de forskjellige tilbudene vi har. Vi har laget et program som gjelder alle programområder. Klikk her for å åpne programmet.

Nye fraværsregler fra 1.8.2016

Fra 1.8-2016 innføres nytt fraværsreglement for alle videregående skoler.

Klage på standpunkt

Standpunktkarakterene blir publisert 7.6.2016. Dersom elever føler behov for å klage på karakterer, finner de skjema for dette her.

Informasjon om Ungdata-undersøkelsen 2016

Dette er en undersøkelse om rus som gjennomføres av forskningsinstituttet NOVA ved Høgskulen i Oslo og Akershus. Klikk her for å laste ned informasjonen.

Informasjon om skoleprogrammet VIP

Skoleprogrammet VIP er et tiltak som retter seg mot Vg1-elever i videregående skole. Hovedmålet med programmet er å gjøre elever bedre rustet til å ta vare på egen psykiske​ helse og bli oppmerksomme på hvor man kan søke hjelp.

Klikk her for å lese mer.

Informasjon fra Lånekassen

Stipend i Lånekassen

• Alle elever med ungdomsrett i videregående opplæring kan få utstyrsstipend. Unntakene er lærlinger, lærekandidater og praksisbrevkandidater.

Du må selv søke om stipend, og du kan søke først etter at du har fått skoleplass. Når du søker om stipend, vurderer Lånekassen om det er andre typer stipend du har rett til.

Lagt til Miljøtårnrapporter

Miljøtårnrapporter for de 3 siste årene er lagt til.

Breddeidrett på topptur

Mars 2015.

Gjengen i Breddeidrett var på topptur på Kvasstind i Skorgedalen. Det var overskyet, vindstille og med fin mjuk grovkornet snø. Litt gnagsår og pesing men generelt godt humør på denne supre gjengen.