Trenger du PC til skolestart?

Alle elever i videregående skole må ha egen PC.

NB: Det er åpent for bestilling mellom ca 1. juli og 1. november for kommende skoleår. Det er kun de som ikke har mottatt tilbud om pc tidligere som kan bestille. De vil si i hovedsak elever som ikke har gått på videregående før.

Fra høsten 2020 finnes ikke lengre PC-stipendet. Alle elever som starter i videregående opplæring trenger likevel en bærbar datamaskin som er god nok for skolebruk. Derfor kan du velge fylkeskommunen sin PC-ordning. Da får du en bærbar datamaskin med 3 års garanti og uhellsforsikring, og du betaler egenandel én gang i året, i tre år. Etter det er datamaskina din.

Skjer det noe med datamaskina i denne perioden, blir den reparert gratis. Husk at all nødvendig programvare, som for eksempel officepakka, får du gratis fra skolen, uavhengig om du benytter deg av PC-ordninga eller ikke.

1. Se spørsmål og svar her.
  2. Ta kontakt på telefon: 71 28 36 00 eller på E-post: rauma.vgs@mrfylke.no

Snarveier